Responsive web dizajn

Responsive dizajn je pristup web dizajnu koji omogućava da se Vaš sajt optimalno pojavi na svakom uređaju, bez obzira na veličinu ekrana. Drugim rečima, sa veoma brzim dizajnom, sajt se prilagođava na okruženje korisnika, uključujući i veličinu ekrana uređaja koji koristi. Responsive dizajn dokazano pruža online kupcima poboljšano iskustvo korišćenja, što dovodi do povećanja prodaje.

Evo šta responsive dizajn znači za Vas:

  • Isto iskustvo korisnika web sajta na svim uređajima
  • Poboljšana SEO optimizacija
  • Jednostavnije upravljanje dizajnom
  • Povećana prodaja i konverzija na web sajtu
Responsive web dizajn logo

Bolje za kupce, bolje za prodaju

Sa pojednostavljenom navigacijom i slikovitim dizajnom, responsive dizajn transformiše Vaš internet sajt da izgleda odlično na svim uređajima. Isto tako, prilagodljivost Vašeg sajta obezbeđuje bolje iskustvo kupca pri kupovini, što dovodi do buma u prodaji i stopi konverzija.

Pojednostavljeno uređivanje web sajta

Izradom jednog sajta za desktop računare i za mobilne uređaje štedite Vaš novac i vreme, uređujte Vaš sajt na jednom mestu. To znači kada pravite bilo kakve izmene na Vašem web sajtu one se dinamički adaptiraju na svim uređajima, uključujući desktop i laptop računare, tablete kao i pametne telefone. Ukoliko bi pravili jedan sajt za desktop računare a drugi za mobilne uređaje to bi zahtevalo da imate odvojenu SEO kampanju za optimizaciju kao i odvojeno uređivanje što zahteva više posla, gubitak vremena i na kraju gubitak profita.

Responsive uredjaji - rezolucije
Rezultati Goolge pretrage

Automatske prednosti za SEO optimizaciju

Jedinstveni URL za svaku stranicu Vašeg sajta gradi autoritet i sprečava duple upite na sadržaj web sajta. Pored toga, internet pretraživači su poznati da bolje rangiraju sajtove sa responsive dizajnom u mobilnim pretragama, što znači više poseta za vaš sajt.