Izrada sajta - Plus web dizajn paket

Responsive web dizajn Vas predstavlja u najboljem svetlu svim korisnika bez obzira na veličinu ekrana uređaja. Neka Vas razume ceo svet sa web sajtom sa više jezika.

Plus paket za izradu sajta sadrži sve iz ponude Mini izrada sajta paketa koju detaljno možete pogledati klikom na link: Mini izrada sajta paket kao i neka značajna unapređenja:

Responsive web dizajn

Plus izrada sajta paket Vam donosi moderan i najsavremeniji pristup korisnicima sa responsive web dizajnom. Sa responsive web dizajnom Vaš sajt će buti dostupan svim korisnicima bez obzira gde se nalaze i prilagođavaće se veličini ekrana uređaja na kome korisnici gledaju Vaš sajt. Time će te uvek ostavljati odličan prvi utisak.

Više jezika na web sajtu

Takodje probija jezičke granice i pruža Vam mogućnost komunikacije i saradnje sa celim svetom, proširuje tržište i poslovne mogućnosti putem web sajta, to Vam omogućavamo implementiranjem višejezičkog sistem.

Napredna SEO optimizacija sajta za pretraživače

Kao što smo Vam u sadržaju Mini izrada sajta paketa već rekli vizelno dopadljiv sajt je beskoristan bez dobre SEO optimizacije sajta za pretraživače. Plus izrada sajta paket sadrži naprednu SEO optimizaciju sajta da osigurate pobedu nad uvek budete za korak ispred konkurencije.

Kategorizacija proizvoda i usluga

U odnosu na to čime se bavite i koliko imate kategorija proizvoda i/ili usluga nudimo Vam mogućnost unosa neograničenog broja kategorija, proizvoda i usluga na Vaš web sajt i tako će te jednostavno predstaviti paletu Vaših proizvoda i usluga korisnicima na najviše dva klika udaljenih od njih.

Upravljanje cenama i akcijama na web sajtu

Još jedno unapređenje dolazi u vidu upravljanja sa cenama na web sajtu. Dodatno informišete potencijalne kupce o Vašim proizvodima i uslugama. Ostavljamo Vam mogućnost da sami odaberete koje će te proizvode i usluge odabrati da budu na akciji kao i da u bilo kom trenutku to promenite u zavisnosti od Vašeg poslovanje, kupcima će se dopasti ideja da plate manje.

Kome je namenjen Plus izrada sajta paket

Plus izrada sajta paket je za ona preduzeća koja hoće da se njihov sajt prikaže u najboljem svetlu na svim uređajima i bude razumljim svim korisnicima širom sveta.

Cena Plus izrada sajta paketa: od 670€

Detaljan proces izrade sajta možete videti klikom na link: Izrada sajta

Jezici koje koristimo pri izradi sajta su HTML5 i CSS3 koji su trenutrno najnoviji standardi na internetu kao i programski jezik PHP, koji je najkorišćeniji jezik kada je web u pitanju, kombinovani sa MySQL bazom podataka dobijate dinamički web sajt na kome možete sami menjati sadržaj.

Kada budete sasvim zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda i funkcioniše i pošto ga pustimo u rad, nećemo Vam zatvoriti vrata naše agencije već ostajemo otvoreni za Vas, sva Vaša pitanja i nedoumice na koje možda naiđete i efikasno ih rešiti.

Profesionalna izrada sajtova, pristupačne cene i zadovoljni klijenti!

Kontaktirajte nas