Izrada sajta - Premium web dizajn paket

Siguran i pouzdan sistem po najsavremenijim internet standardima za Vaš portal, grupnu kupovinu i sl krasi Premium izrada sajta paket

Web dizajn Srbija Vam nudi, pored drugih paketa, i Premium web dizajn paket za izradu sajta koji u osnovi sadrži sve iz Mini izrada sajta paketa, čiji sadržaj možete pogledati klikom na link: Mini paket za izradu sajta, i mnoga unapređenja koja odlikuje grupne kupovineinternet portale i slično.

Grupna kupovina i internet prodavnica sa evidencijom

Grupna kupovina je prodaja kupona za proizvode i usluge sa određenim popustom. Poslovni model grupne kupovine se zasniva na poslovnoj promociji. Ukratko, mi Vam nudimo potpuno automatizovani sistem koji će posao prodaje i evidentiranja raditi sam a Vi ćete moći da kontrolišete i imate uvid u sve evidencije o kupovinama na Vašem web sajtu.

Online plaćanje karticama

Razvićemo siguran i pouzdan sistem za plaćanje karticama na Vašem web sajtu. Potrošači na Vašem sajtu će moći jednostavno da se snađu i odaberu plaćanje karticom proizvoda i usluga koje žele da kupe kod Vas.

Web programiranje na zahtev

Ukoliko imate posebnih potreba i želja o funkcionalnosti Vašeh web sajta, mi Vam stojimo na raspolaganju i učinićemo da Vaše želje postanu stvarnost.

Newsletter sistem

Ugradnjom newsletter sistema korisnici će moći da se prijave sa svojom email adresom da bi primali najnovije ponude sa Vašeg web sajta. Možete se opredeliti da li biste Vi sami da birate koje će to ponude biti ili sistemu dopustiti da sam šalje određeni broj ponuda recimo sa najvećim popustima, potom će se te ponude generisati i u vidu dopadljive email poruke dopremiti do korisnika.

Kreiranje i izmena naloga

Implementiranjem sistema za kreiranje i izmenu naloga pored registracije i logovanja korisnika na Vašem web sajtu podrazumeva i da korisnik može da menja podatke i ima uvid u svoje dotadašnje kuopvine. Kao i to da se mogu registrovati preko svojih Facebook naloga.

Kome je namenjen Premium izrada sajta paket

Premium izrada sajta paket je namenjen za grupne kupovine, portale, socijalne mreže i programiranje po zahtevu.

Cena Premium izrada sajta paketa: od 2790 evra

Detaljan proces izrade sajta možete videti klikom na link: Izrada sajta

Jezici koje koristimo pri izradi sajta su HTML5 i CSS3 koji su trenutrno najnoviji standardi na internetu kao i programski jezik PHP, koji je najkorišćeniji jezik kada je web u pitanju, kombinovani sa MySQL bazom podataka dobijate dinamički web sajt na kome možete sami menjati sadržaj.

Kada budete sasvim zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda i funkcioniše i pošto ga pustimo u rad, nećemo Vam zatvoriti vrata naše agencije već ostajemo otvoreni za Vas, sva Vaša pitanja i nedoumice na koje možda naiđete i efikasno ih rešiti.

Profesionalna izrada sajtova, pristupačne cene i zadovoljni klijenti!

Kontaktirajte nas