German Web Award Nominee Awwwards Nominees

Izrada sajta - Pro paket

Izrada internet prodavnice daje Vam moderan, pouzdan i pre svega siguran sistem na kojem funkcioniše većina  sajtova ovakvog tipa u svetu.

Pro paket za izradu sajta kao osnovu ima Mini paket čiji sadržaj možete pogledati klikom na link: Mini paket za izradu sajta. Dakle pored CMS-a, unikatnog dizajna, SEO optimizacije sajta za pretraživeče, povezivanja na društvene mreže i drugo ima i sledeće ključne komponente za Vašu online prodavnicu:

Online internet prodavnica

Najvažnije za svaku online prodavnicu je naravno implementacija celog sisitema kupovine koji ćemo prilagoditi Vama u zavisnosti od Vaših poslovnih potreba. Ubacivanjem korpe na web sajt podrazumeva da Vaši kupci mogu lako da dodaju u korpu proizvode koje žele da kupe kao i da potom nastave sa pretragom i kupovinom još proizvoda. U svakom trenutku mogu da pregledaju sadržaj njihove korpe kao i da izbace iz nje proizvode koje možda ne žele da kupe i vrlo jednostavno da poruče proizvode koje žele da kupe na Vašem web sajtu.

Pomoću ovog sistema Vi dobijate potpuno automatizovanu prodaju i ne morate biti u kontaktu sa potrošačem, sistem sve sam radi za Vas. Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o zahtevu za kupovinu sa Vašeg sajta i postarate se da proizvod stigne do kupca. Evidencija o svakoj kupovini će takođe biti automatski sačuvanau u bazi podataka i Vama raspoloživa kada Vam zatreba.

Registracija korisnika

Za bolju komunikaciju između Vas i Vaših kupaca morate imati neke podatke o njima, nudimo Vam implementaciju sistema za registrovanje korisnika na Vašem web sajtu. Na taj način u zavisnosti od Vaših potreba registracijom korisnika pribavljate određene podatke o njima i oni neće morati svaki put iznova da upisuju sve podatke već samo korisničko ime i lozinku a sve ostale podatke ste Vi već sačuvali u bazi podataka na serveru. Ti podaci Vam mogu služiti da im pošaljete najnovije akcije i ponude sa web sajta ili jednostavno iz nekog razloga potrebno Vam je da ih kontaktirate putem email-a ili broja telefona. Ukoliko imate mogućnost dostavljanja Vaših proizvoda na kućnu adresu biće Vam potrebna aresa kupca da bi proizvod stigao do njega i sličo.

Banner sistem i pretraga sajta

Pretraga Vašeg web sajta omogućava kupcima da na veoma lak i jednostavan način pronađu sve što ih zanima, informišu se i kupe proizvod.

Baner sistem Vam ostavlja prostor za Vaše reklame na web sajtu ili reklame Vaših saradnika i klijenata, možete zarađivati tako što će drugi želeti da se reklamiraju na Vašem web sajtu a Vi im iznajmljivati taj prostor.

Kategorizacija i proizvodi

Kategorizacijom proizvoda možete jednostavno sortirati proizvode kako bi se Vaši korisnici lako snalazili i stizali do proizvoda o kojima žele da se informišu i da ih kupe, na najviše dva klika udaljenim od njih. Ostavljamo Vam mogućnost unosa neograničenog broja kategorija i proizvoda na Vaš web sajt.

Upravljanje cena i akcija na Vašem web sajtu

Još jedno unapređenje dolazi u vidu upravljanja sa cenama na web sajtu. Dodatno informišete potencijalne kupce o Vašim proizvodima i uslugama. Ostavljamo Vam mogućnost da sami odaberete koje će te proizvode i usluge odabrati da budu na akciji kao i da u bilo kom trenutku to promenite u zavisnosti od Vašeg poslovanje, kupcima će se dopasti ideja da plate manje.

Kada budete sasvim zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda i funkcioniše i pošto ga pustimo u rad, nećemo Vam okrenuti leđa već ćemo biti tu za sva Vaša pitanja i nedoumice koje će te možda imati i efikasno rešiti svaki problem sa kojim se susretnete.

Kome je namenjen Plus paket

Pro paket je za sve vrste internet prodavnica, salone nameštaja, prodaje automobila, turističke agencije, prodaje mobilnih telefona i slično.

Cena Pro paketa: 870 evra

Detaljan proces izrade sajta možete videti klikom na link: Izrada sajta

Jezici koje koristimo pri izradi sajta su HTML5 i CSS3 koji su trenutrno najnoviji standardi na internetu kao i programski jezik PHP, koji je najkorišćeniji jezik kada je web u pitanju, kombinovani sa MySQL bazom podataka dobijate dinamički web sajt na kome možete sami menjati sadržaj.

Kada budete sasvim zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda i funkcioniše i pošto ga pustimo u rad, nećemo Vam zatvoriti vrata naše agencije već ostajemo otvoreni za Vas, sva Vaša pitanja i nedoumice na koje možda naiđete i efikasno ih rešiti.

Profesionalna izrada sajtova, pristupačne cene i zadovoljni klijenti!

Kontaktirajte nas