Izrada sajta - Pro web dizajn paket

Izrada internet prodavnice daje Vam moderan, pouzdan i pre svega siguran sistem na kojem funkcioniše većina  sajtova ovakvog tipa u svetu.

Pro izrada sajta paket za izradu sajta kao osnovu ima Mini izrada sajta paket čiji sadržaj možete pogledati klikom na link: Mini paket za izradu sajta. Dakle pored CMS-a, unikatnog dizajna, SEO optimizacije sajta za pretraživeče, povezivanja na društvene mreže i drugo ima i sledeće ključne komponente za Vašu online prodavnicu:

Online internet prodavnica

Najvažnije za svaku online prodavnicu je naravno implementacija celog sisitema kupovine koji ćemo prilagoditi Vama u zavisnosti od Vaših poslovnih potreba. Ubacivanjem korpe na web sajt podrazumeva da Vaši kupci mogu lako da dodaju u korpu proizvode koje žele da kupe kao i da potom nastave sa pretragom i kupovinom još proizvoda. U svakom trenutku mogu da pregledaju sadržaj njihove korpe kao i da izbace iz nje proizvode koje možda ne žele da kupe i vrlo jednostavno da poruče proizvode koje žele da kupe na Vašem web sajtu.

Pomoću ovog sistema Vi dobijate potpuno automatizovanu prodaju i ne morate biti u kontaktu sa potrošačem, sistem sve sam radi za Vas. Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o zahtevu za kupovinu sa Vašeg sajta i postarate se da proizvod stigne do kupca. Evidencija o svakoj kupovini će takođe biti automatski sačuvanau u bazi podataka i Vama raspoloživa kada Vam zatreba.

Registracija korisnika

Za bolju komunikaciju između Vas i Vaših kupaca morate imati neke podatke o njima, nudimo Vam implementaciju sistema za registrovanje korisnika na Vašem web sajtu. Na taj način u zavisnosti od Vaših potreba registracijom korisnika pribavljate određene podatke o njima i oni neće morati svaki put iznova da upisuju sve podatke već samo korisničko ime i lozinku a sve ostale podatke ste Vi već sačuvali u bazi podataka na serveru. Ti podaci Vam mogu služiti da im pošaljete najnovije akcije i ponude sa web sajta ili jednostavno iz nekog razloga potrebno Vam je da ih kontaktirate putem email-a ili broja telefona. Ukoliko imate mogućnost dostavljanja Vaših proizvoda na kućnu adresu biće Vam potrebna aresa kupca da bi proizvod stigao do njega i sličo.

Banner sistem i pretraga sajta

Pretraga Vašeg web sajta omogućava kupcima da na veoma lak i jednostavan način pronađu sve što ih zanima, informišu se i kupe proizvod.

Baner sistem Vam ostavlja prostor za Vaše reklame na web sajtu ili reklame Vaših saradnika i klijenata, možete zarađivati tako što će drugi želeti da se reklamiraju na Vašem web sajtu a Vi im iznajmljivati taj prostor.

Kategorizacija i proizvodi

Kategorizacijom proizvoda možete jednostavno sortirati proizvode kako bi se Vaši korisnici lako snalazili i stizali do proizvoda o kojima žele da se informišu i da ih kupe, na najviše dva klika udaljenim od njih. Ostavljamo Vam mogućnost unosa neograničenog broja kategorija i proizvoda na Vaš web sajt.

Upravljanje cena i akcija na Vašem web sajtu

Još jedno unapređenje dolazi u vidu upravljanja sa cenama na web sajtu. Dodatno informišete potencijalne kupce o Vašim proizvodima i uslugama. Ostavljamo Vam mogućnost da sami odaberete koje će te proizvode i usluge odabrati da budu na akciji kao i da u bilo kom trenutku to promenite u zavisnosti od Vašeg poslovanje, kupcima će se dopasti ideja da plate manje.

Kada budete sasvim zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda i funkcioniše i pošto ga pustimo u rad, nećemo Vam okrenuti leđa već ćemo biti tu za sva Vaša pitanja i nedoumice koje će te možda imati i efikasno rešiti svaki problem sa kojim se susretnete.

Kome je namenjen Pro izrada sajta paket

Pro izrada sajta paket je za sve vrste internet prodavnica, salone nameštaja, prodaje automobila, turističke agencije, prodaje mobilnih telefona i slično.

Cena Pro izrada sajta paketa: od 1970€

Detaljan proces izrade sajta možete videti klikom na link: Izrada sajta

Jezici koje koristimo pri izradi sajta su HTML5 i CSS3 koji su trenutrno najnoviji standardi na internetu kao i programski jezik PHP, koji je najkorišćeniji jezik kada je web u pitanju, kombinovani sa MySQL bazom podataka dobijate dinamički web sajt na kome možete sami menjati sadržaj.

Kada budete sasvim zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda i funkcioniše i pošto ga pustimo u rad, nećemo Vam zatvoriti vrata naše agencije već ostajemo otvoreni za Vas, sva Vaša pitanja i nedoumice na koje možda naiđete i efikasno ih rešiti.

Profesionalna izrada sajtova, pristupačne cene i zadovoljni klijenti!

Kontaktirajte nas