O nama - Web dizajn Srbija

Profesionalna izrada sajtova i web aplikacija kao i prateće usluge za sve vrste poslovanja | Web dizajn Srbija

Web dizajn Srbija je mlada agencija koju čine tim mladih, obrazovanih i kreativnih stručnjaka iz oblasti: izrada sajta, web programiranje, SEO optimizacija sajta i druge internet tehnologije, spremi da Vas saslušaju, planiraju i vode Vaš web projekat. Imamo visoko kvalifikivone stručnjake iz gotovo svih oblasti najsavremenijih internet tehnologija sa višegodišnjim iskustvom u vodećim agencijama čija je delatnost izrada i razvoj web sajtova i aplikacija. Prepoznatljivi smo po prihvatljivim cenama, odličnim i profesionalnim uslugama.

Pokazaćemo Vam gde su Vaši klijenti

Savremeno poslovanje nezamislivo je ako niste na internet tržištu. Svima je poznato i jasno da ako Vaša firma nije na web-u to je kao da je nema uopšte. Vaši potencijalni klijenti su online, tu morate biti i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Ali to zna i Vaša konkurencija. Internet je pun web sajtova sa različitim sadržajem i njihov broj raste iz dana u dan. Zato je veoma važno kako ćete se predstaviti internet korisnicima i ubediti ih da u moru sajtova odaberu Vaš. Zbog tako važnog aspekata, izrada sajta i internet marketing treba da budu povereni stručnim ljudima koji će znati kako da mudro iskoriste sve prednosti interneta. Kontaktirajte nas!

KVALITETAN SAJT / APLIKACIJA = ZADOVOLJAN KLIJENT

Svaki naš klijent dobija jedinstven pristup i punu posvećenost celog tima. Rezultat kvalitetne saradje sa obe strane je izrada profeionalnog dinamičkog web sajta koji je primeren Vašim potrebama i zahtevima kao i najnovijim standardima web sajtova.

Ali pošto je izrada sajta završena i web sajt pušten u rad, naša saradnja se tu ne završava već ostajemo otvoreni u savetima i rešavanju bilo koje nedoumice na koju naiđete. Takođe pratimo razvoj i napredak web sajta u cilju što boljeg pozicioniranja na internet pretraživačima a samim tim i Vašeg boljeg poslovanja.

NAŠ CILJ JE DA ZADOVOLJIMO SVE VAŠE POTREBE I POBOLJŠAMO VAŠE POSLOVANJE!
Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka!

Pogledajte naše radove i komentare klijenata nakon uspešno završenog web projekta!


Rekli su o nama PortfolioPodaci o firmi - Web dizajn:

Naziv: Agencija za računarsko programiranje i izradu web prezentacija i aplikacija - Web dizajn

PIB: 109564827
MB: 64269127

Komercijalna Banka A.D.:

Broj dinarskog računa: 205-233708-80

Broj deviznog računa: 0071000511212
IBAN: RS35205007100051121255

Zvanično registrovani i verifikovani od Agencije za privredne registre republike Srbije