Izrada sajta - Mini web dizajn paket

Predstavite se internet korisnicima u najboljem svetlu, prezentujte im ono čime se bavite. Jasno je da danas, ukoliko Vas nema na internetu - kao da ne postojite

Web dizajn Srbija Vam nudi pakete za izradu sajtova sa pristupačnim cenama i izuzetnim kvalitetom izrade po najnovijim internet standardima.

CMS administratorski sistem

Svaki naš web sajt iza sebe poseduje CMS sistem. CMS je pozadinski program namenjem za one koji poseduju web sajt tj Vas, da veoma lako i na jednostavan način možete da promenite bilo koji sadržaj na sajtu u bilo kom trenutku i bez obzira na Vaše poznavanje tehnologija.

Unikatan dizajn i povezivanje na društvene mreže

Takodje Mini izrada sajta paket u sebi sadrži još i mogućnost da sami ubacujete i menjate neograničen broj strana, vesti i galerija. Takođe ćemo Vaše strane na društvenim mrežama povezati sa web sajtom, omogućiti da korisnici lako mogu da dele (share - uju) sadržaj i prilagoditi dizajnu sajta koji u zavisnosti od Vaših želja pravimo da bude unikatan i user frendly za krajnje korisnike odnosno Vaše potencijalne klijente.

SEO optimizacija sajta za pretraživače

Dopadljivost i lep izgled jednog sajta ne znači i da će Vam doneti rezultate koje ste želeli, za uspeh i što bolje pozicioniranje na pretraživačima je potrebna dobra SEO optimizacija sajta za pretraživače, zato mi u Mini izrada sajta paketu nudimo i SEO optimizaciju kao nešto što bilo koji sajt mora da ima da bi mogao da se takmiči sa konkurencijom. Naši stručnjaci to odlično rade i zato uz našu pomoć pobedite konkurenciju i budite prvi.

Google mapa, kontakt forma i email adrese

U okviru paketa, da bi Vas potencijalni klijenti što lakše našli i kontaktirali, ugrađujemo Google mapu na sajt, kontakt formu preko koje Vas mogu kontaktirati i otvorićemo Vam email adrese, ukoliko Vi to želite - za svakog zaposlenog posebno.

Google Analytics - statistika web sajta

Ugradjujemo Google Analytics, jer kada pustimo Vaš sajt u rad, želećete da znate koliko je ljudi posetilo Vaš web sajt, odakle oni dolaze, koje su strane najposećenije i još mnogo toga što možete pomoću ovog alata. Analizom možete da zaključite na koje načine i možda koje sadržaje treba da dodate da bi ste još više poboljšali Vaše poslovanje.

Kome je namenjen Mini izrada sajta paket

Mini izrada sajta paket je namenjem pretežno za firme, agencije, ordinacije, teretane, salone lepote, vile, hotele i sl.

Cena Mini izrada sajta paketa: od 440€

Detaljan proces izrade sajta možete videti klikom na link: Izrada sajta

Jezici koje koristimo pri izradi sajta su HTML5 i CSS3 koji su trenutrno najnoviji standardi na internetu kao i programski jezik PHP, koji je najkorišćeniji jezik kada je web u pitanju, kombinovani sa MySQL bazom podataka dobijate dinamički web sajt na kome možete sami menjati sadržaj.

Kada budete sasvim zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda i funkcioniše i pošto ga pustimo u rad, nećemo Vam zatvoriti vrata naše agencije već ostajemo otvoreni za Vas, sva Vaša pitanja i nedoumice na koje možda naiđete i efikasno ih rešiti.

Profesionalna izrada sajtova, pristupačne cene i zadovoljni klijenti!

Kontaktirajte nas