Profesionalna izrada sajta

Jedan klijent nam je rekao: "Firma koju vodim je mala, radimo samo jedan zaposleni i ja koji vodim firmu, nemam puno usluga da ponudim, ne znam da li mi je uopšte potreban web sajt, bavim se uslužnom delatnošću i nemam prevelike finansijske prihode da bih ulagao u izradu sajta."
Kao što smo objasnili njemu, objasnićemo ukratko i Vama zašto Vam je potreban "Web dizajn Srbija".

Izrada web sajta je mnogo jeftiniji i daleko fleksibilniji medij od drugih

Internet se umnogome razlikuje od svih drugih medija. Jeftiniji je, Vaše oglašavanje je dostupno duži vremenski period, što je možda i najvažnije na internetu možete meriti koliko je puta posećen Vaš sajt, koje stranice  su najposećenije, odakle dolaze korisnici na sajt i još mnogo toga, pa u odnosu na to kao i na Vaše potrebe možete menjati sadržaj na web stranici koliko god puta hoćete (ukoliko Vaša sajt poseduje CMS - program sa kojim vrlo lako menjate sadržaj na stranici, svaka naša izrada sajta podrazumeva i CMS) kao i to da za Vašu firmu ili poslovanje može saznati mnogo veći broj ljudi.

Ekspanzija internet tržišta

Internet je omogućio poslovanju da pređe preko geografskih granica i postane dostupan svakom potencijalnom kupcu Vaših usluga ili proizvoda u bilo kom delu sveta koji ima pristup internetu, a danas je to skoro ceo svet.

24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Više Vam se neće desiti da izgubite potrošača jer Vam je lokal zatvoren, da Vaš lokal ne radi jer ste otišli na odmor i tako dalje... Sve što treba da potrošač uradi je da ode na Vaš web sajt gde se može upoznati sa informacijama koje ga interesuju. Ukoliko je Vaš web sajt i internet prodavnica Vi ne morate biti u kontaktu sa potrošačem, sistem sve radi automatski za Vas.Izrada sajta - proces u par koraka

Sagledavanje vaših potreba

Zakažite sastanak i mi možemo doći kod vas i uz kafu se bolje upoznati. Pokrećemo projekat na sastanku gde se upoznajemo sa Vašim ciljevima i očekivanjima. Takodje nam predstavite Vaš biznis i čime se bavite, mi ćemo Vas uputiti na internet tržište kao i na to kakve mogućnosti i prosperitete može da Vam donese budući web sajt.

Sagledavanje vaših potreba

Analiza tržišta i konkurencije

Analiziranjem tržišta i konkurencije pravimo plan i njihove nedostatke pretvaramo u Vaše prednosti. Bez obzira na konkurenciju Web dizajn Srbija može učiniti Vaš web sajt lepšim, sadržajnijim i efikasnijim.

Analiza tržišta i konkurencije

Definisanje ciljeva i plan izrade web sajta

Izrada web sajta koji je dopadljivog dizajna nema vrednost ukoliko iza njega ne stoji dobra internet marketing strategija. Naš tim zna kako da napravi odličnu strategiju koja odgovara Vašim potrebama, imamo višegodišnje iskustvo kada je u pitanju izrada sajta iz sledećih oblasti: dizajn, programiranje, internet marketing i optimizacija sajta za pretraživače (SEO). Uverite se i sami u naš kvalitet rada kao što su i mnogi pre Vas.

Definisanje ciljeva i plan izrade web sajta

Razvoj i izrada projekta

Kada je u pitanju sama izrada sajta naš tim primenjuje najbolje i najnovije tehnologije iz ove oblasti kako bi osigurali da efikasno ostvarite sve Vaše ciljeve. Omogućićemo Vam da dok traje izrada sajta u svakom trenutku 24 časa dnevno imate uvid i pratite kako se izrada sajta razvija i ukoliko imate bilo kakve sugestije ne ustručavajte se da nam to i kažete jer ćemo tako efikasnije doći do željenog rezultata.

Razvoj i izrada projekta

Testiranje i puštanje u rad sajta

Svaka izrada sajta prolazi kroz fazu detaljnog testiranja koja uključuje ručno i testiranje pomoću softwerskih alata. Ovaj kombinovani pristup obezbeđuje upotrebljivost kao i kavlitet koda za Vaše web sajt. Kada je u pitanju responsive izrada sajta proveravamo i kompatibilnost sa uredjajima tako da bude spreman za rad na bilo kom ekranu. Kada je detaljno testiranje završeno predajemo Vam sajt koji je spreman da zaživi. Garantujemo Vam da ćete biti ponosni na Vaš web sajt.

Testiranje i puštanje u rad sajta

Praćenje i usavršavanje

Kada je sajt pušten u rad tu se ne završava naša saradnja, Web dizajn Srbija Vam stoji na raspolaganju za sva Vaša pitanja i nedoumice, kao i podršku pri održavanju web sajta. Praćenje statistike i unapređivanje tehničko-dizajnerskih elemenata su od jako velike važnosti za budućnost projekta. Takođe u zavisnosti od Vaših ciljeva možemo Vam pomoći u vođenju marketing kampanje za internet pretraživače (SEM) kao i marketing kampanje na društvenim mrežama (SMM) ili napredne optimizacije za pretraživače (SEO) za sajt.

Praćenje i usavršavanje

Ukažite nam poverenje, garantujemo Vam uspeh!

Naš cilj je da zadovoljimo Vaše potrebe za originalnim i dopadljivim predstavljanjem Vaše firme, proizvoda i usluga na internet tržištu. Mi Vam garantujemo odličnu saradnju i podršku našeg tima kao i da ćete biti ponosni na izradu Vašeg web sajta!

Upit za izradu sajta Kontaktirajte nas